Carla & Reynier | Witrivier

What a fun destination engagement session we did in Dec! A road trip is definitely always a good idea! This was the last shoot we did before we went on holiday in 2018 & also the first on our blog for 2019!

We had the perfect location, perfect sunset with the perfect couple! Reynier definitely practiced his champagne popping skills before the shoot, because it was amazing! 😉 Looking forward to your wedding in March!

Enjoy the gallery!

 

 

One thought on “Carla & Reynier | Witrivier

  1. Wow !!!! Ek het nogsteeds geen woorde vir ons fotos nie !!! AMAZING !!! Kan nie wag dat julle ons troue capture nie. Dankie vir al julle tyd en moeite wat julle ingesit het, sal julle defnintief aanbeveel vir enige iemand. Ek het dit wat ek wou gehad het en meer gekry. Baie dankie !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *